1 Temmuz 2014 Salı

Kovan Başvurularıyla İlgili Önemli Noktalar


Son zamanlarda gelen yoğun talepler üzerine bir kaç önemli hatırlatma yapmak başvurular için yararlı olacağını düşünüyoruz. Öncelikle başvuran arkadaşlara teşekkür ederiz.

Kovanın ezoterik yapısına uygun olarak elbette her başvuruyu kabul edemiyoruz. Başvuran arkadaşlara başvurunun neden kabul edilmediğini bir mail ile bildiriyoruz. Ama başvuru yapıldığında nelere dikkat ettiğimizi burada aktarmak isteriz ve başvuru sırasında bunlara dikkat edilmesine rica ediyoruz.

İlk olarak inanç ve yürümek istediğiniz yol konusunda kesin bir fikre sahip ve kararlı olmanız bizim için önemli. Geleneğimizde misyonerlik kesinlikle yasaktır, o yüzden ancak kesin bir kararla "Ben paganım." ve "Ben cadılık yolunda yürümek istiyorum." diyenleri kovana kabul ediyoruz. Bu konu da kafa karışıklığı olmayanlarla ve emin olanlara paylaşımlar yapıyoruz. İnancı konusunda emin olmayanları, şüphe duyanları maalesef kabul etmiyoruz çünkü kimsenin inancına karışmak, kimseyi manipüle etmek veya misyonerlik yapma gibi bir amacımız yok.

İkinci olarak başvuru üslubunuz bizim çok önemli. Üslubunuz, sizin ciddiyetinizi, verdiğiniz değeri ve en önemlisi karakterinizi yansıtıyor. Bu yüzden yazarken kullandığınız üsluba ve kendinizi doğru ifade edip etmediğinize, doğru bir Türkçe kullanıp kullanmadığınıza da dikkat ediyoruz.

Üçüncü olarak lütfen sorulara net ve uzun, açıklayıcı cevaplar verin. Bazı sorulara, sorudan daha kopuk ve dolaylı yanıtlar verildiğini görüyoruz. Bunun yerine net ve kendinizi doğru ifade eden bir yanıtı tercih ediyoruz.

Dördüncü olarak kimsenin bilgili olmasını beklemiyoruz. İnancınız konusunda eminseniz, ama bu yolda çok yürümemiş veya bilginiz çok yoksa bizim için sorun değil. Tek önemli olan cevaplarınızda samimi olmanız. Bu yüzden bilgili olduğunuzu göstermeye çalışmanıza gerek yok veya yeterli bilginiz yoksa endişe etmeyin, sadece samimi cevaplar verin, bizim için yeterli.

Beşinci olarak hala aktif olup olmadığımız çok soruluyor. Bu sayfa açık olduğu sürece aktif bir kovan olduğumuzu bilmenizi isteriz. Eğer kovan faaliyetlerimize son verirsek zaten bu sayfayı ve witchvox hesaplarımızı da mutlaka kapatırız.

İyi günler
Evrensel Birlik Kovanı

10 yorum:

  1. Merhaba ben eylül nereden kayıt yapabilirom ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu hesaba e-mail atın

      Sil
    2. Merhaba ben de kovanınıza katılmak istiyorum form mu doldumam gerek?

      Sil
  2. Başvuru için ne yapmalıyım. Benimle iletişime geçerseniz sevinirim.

    YanıtlaSil
  3. Başvuru için ne yapmalıyım. Benimle iletişime geçerseniz sevinirim.

    YanıtlaSil
  4. Merhaba,

    Başvuru için evrenselbirlik@hotmail.com mail adresimize mail atmanız gerekmektedir.

    YanıtlaSil
  5. Merhaba bende başvuru yapmak istiyorum nereden form isteyebilirim

    YanıtlaSil
  6. Merhabalar, bende başvuru yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim?

    YanıtlaSil
  7. merhabalar kovana katılım için bir yaş sınırı var mı?

    YanıtlaSil