30 Haziran 2014 Pazartesi

Evrensel Birlik Kovanı (Coven of the Universal Oneness)



Evrensel Birlik Kovanı 31 Ekim 2009 tarihinde beş üye tarafından kurulmuştur. Dışa açılma sürecimiz ise 25 Ocak 2011 tarihinde yurtdışında faaliyet gösteren bir siteye kaydımızla başlamıştır. Bugünde hala faaliyet göstermeye devam etmekteyiz. Kovanımızın ilk kurulma amacı birbirimize karşı olan güveni pekiştirerek bilgilerimizi birbirimize aktarmak ve yaptığımız çalışmalarda "sinerji yasasının" gücünden faydalanmaktı. Daha sonra bazı durumlar gereği, özellikle de internetteki bilgi karmaşası ve kafa karışıklığının bizde yarattığı kötü his, dışa açılmaya ve kovanımızın ana amaçlarından biri olan "cadılık yolunu anlamaya ve anlatmaya" çalışmaya karar verdik. Bu süreçten sonrası için daha önceden sistematik hale getirdiğimiz mistik bilgileri düzenleyerek, bu konu hakkında bilgi sahibi olmaya istekli kişilerle deneyimlerimizi paylaşmak istedik. 

Kovanımıza katılma koşulları olarak belirlediğimiz en önemli noktalar; 

1) İzmir' de ikamet etmek (sık sık bir araya gelmek ve düzenli bir şekilde bilgi paylaşımında bulunmak) 
2) 18 yaşını doldurmuş olmak (herhangi bir yasal problemle karşılaşmamak için) 
3) Pagan cadılık hakkında biraz da olsa bilgi sahibi olmak (ne istediğinin farkında olma ölçütü olarak) 


Belirlediğimiz bu koşulları taşıyan kişilerle birlikte geleneksel olarak Bir Yıl ve Bir Gün’ lük (ki bu süre geleneksel olan ve bir Ay Takviminin tamamı ve fazlalık bir günü ifade etmektedir, bu da toplamda 365 gün yapar) süre zarfında kişiler temel mistik bilgiler hakkında bilgilendirilir ve araştırmaya teşvik edilir. Bu süreci geçen kişi kovana tam anlamıyla katılmak isterse bir inisiyasyona tabi tutularak kovana dahil edilir. İnisiyasyon süreci geleneksel olarak 3 aşamalı bir süreç olduğundan biz de kovanımızda aynı gelenekleri izlemekteyiz. Bu inisiyasyon sürecini hem diğer kovanlardan, hem de kendi deneyimlerimizden yola çıkarak belirlemiş bulunmaktayız.

Kovanımıza başvurmak için verdiğimiz mail adresine (evrenselbirlik@hotmail.com) bir e-posta atarak bizden soru formumuzu isteyebilirsiniz. Bu soru formunu doldurduktan sonra (ki red veya kabul durumunda soru formu kişisel bilgilerin güvenliği açısından hemen silinmektedir) en kısa süre içerisinde sizlere yanıt vermekteyiz. Eğer red yanıtı verdiysek bunun nedenlerini açıklayarak sizi bilgilendirmekteyiz. Şayet olumlu bir yanıt aldıysanız, en kısa süre içinde size de uygun olan bir saat ve tarihte ve de uygun olan bir yere (ki bu mutlaka kalabalık ve dış mekanda yapılır) , sizi çağırarak yüz yüze bir ön-görüşme yapmaktayız. Ön-görüşmelerdeki amacımız, herhangi bir kural olmaksızın birbirimiz hakkında bilgi sahibi olmak ve karşılıklı bir güven ortamı yaratmaktır. Son olarak bu ön-görüşme sürecinden sonra karşılıklı devam etme kararı alındıysa, daha sık bir araya gelerek bilgi paylaşımında bulunmaktayız.

Genel bilgilendirmeler ve uygulamalar bizzat başrahibimiz tarafından tüm süreç boyunca kişilere aktarılmaktadır. Paylaşımda bulunduğumuz yöntemler mistik geleneğe uygun olarak düzenlenmiş ve mutlaka tarafımızdan en az üç kez deneyimlenmiş tekniklerdir. 

Sizlerin bize mail atmasıyla başlayan süreçten, kovan içinde alacağınız yolun son noktasına ve daha da sonrası için hiçbir şekilde maddi bir karşılık istememekte ve beklememekteyiz. Bu süreç boyunca tek beklentimiz; paylaşılan bilgileri anlayıp, teknikleri rahatlıkla uygulayabilir hale gelmeniz için çok çalışmaktır. Tek isteğimiz ise; ayakları yere basan, Cadılık Yolunda yürümeyi öğrenmiş, gerçek ve hayal arasındaki bilginin farkındalığını yakalayabilmiş ve hayatını bu Yola adayabilmiş kişilerle birlikte yürümektir.

Evrensel Birlik Kovanı
İzmir, Türkiye

Mail: evrenselbirlik@hotmail.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder